Sportlessen

The only bad work out
Is the one you didn’t do

Fit is not a destination
It is a way of life

zumba

Wat is Zumba?
Zumba is een dans fitness programma op latijns-amerikaanse en internationale muziek. Doordat je fitness oefeningen en swingende dans bewegingen op heerlijke opzwepende muziek doet, vergeet je al snel dat je met een work-out bezig bent. Het lijkt eerder op een feestje. Zumba is per ongeluk gecreëerd door Beto Perez, een Columbiaanse danser en choreograaf uit Miami.

Ik ben ZIN (Zumba Instructor Network) Member en heb de volgende licenties:
– Zumba Basic 1
– Zumba Rhythms 2 en 3
– Zumba Gold
– Zumba Kids & Kids Jr
– Zumba Toning
– AquaZumba
– Pro Skills

Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig een keer met mij meedoen! Een proefles is gratis.

Ik geef les op de volgende dagen, tijden en locaties:
Maandag
20.00-21.00 uur Zumba in Gymzaal Citroenvlinder in Apeldoorn
Woensdag
20.00-21.00 uur Zumba in Gymzaal Aristotelesstraat in Apeldoorn

Essentrics

Wat is Essentrics?

Essentrics is een dynamische workout gebaseerd op de theorieën van Miranda Esmonde-White. De workout versterkt en verlengt tegelijkertijd iedere spier in het lichaam, wat resulteert in een grotere bewegingsvrijheid in de gewrichten en geeft lange, slanke spieren. Het is een full-body techniek die door de spierketens heen werkt en zo de spieren bevrijdt, sterker maakt en spanning vermindert. Een volledig vernieuwende workout die gebruik maakt van de vloeiende bewegingen van tai chi om gezondheid en balans te creëren, van de versterkingstechnieken van ballet voor lange, slanke en flexibele spieren, en van de genezende principes van fysiotherapie voor een pijnvrij lichaam.

Essentrics is gebaseerd op excentrische spiercontracties. Excentrisch trainen is actieve aanspanning van een spier, terwijl deze op het zelfde moment verlengd wordt.

Essentrics is voor mannen en vrouwen van alle leeftijden, die:

Willen genieten van een dynamische workout met motiverende muziek. Hun lichaam in vorm willen brengen zonder gewrichten te gebruiken. Meer flexibiliteit en algehele beweeglijkhied willen. Geen opgepompte spieren willen, maar wel spierdefinitie. Stijve heupen, schouders of rug hebben en een grote “range of motion” willen ontwikkelen. Herstellende zijn van een blessure, maar wel in beweging willen blijven. Veel last hebben gehad van blessures en op zoek zijn naar een veilige workout. Op zoek zijn naar een workout die pijn vermindert. Hardlopen, wielrennen of hardlopen. Trainen voor een marathon, triathlon etc.

Een keer meedoen?
Donderdag
19.50-20.40 uur bij Wensink DanceMasters in Apeldoorn