Maandspecials-Treatments

Treatments Apeldoorn
Treatments Apeldoorn

Eeuwenoude, bijzondere en soms al bijna vergeten wellness behandelingen komen weer tot leven bij Treatments®

Dream along to…

BODYWRAP MAHAYANA

Kom relaxen in mijn salon in Apeldoorn met de Body Wrap Mahayana!
Het zuiverende Body Wrap op basis van tamarinde zorgt voor een diepgaande reiniging van de huid met onzuiverheden. Het houdt uw uiterlijk fris en jeugdig. De gezuiverde huid is gladder en ziet er zichtbaar gezonder uit. Door de fruitige en zoete bloemige geur wordt u meegenomen naar de reinigingsrituelen van Buthan.

Tijdens de Body Wrap Mahayana van 60 min krijgt u een massage en Body Wrap van uw gehele achterzijde. Tevens sluiten we af met een heerlijke Body Cream.

Deze hoogwaardige Body Cream verzorgd de huid intens, zonder een al te vette laag achter te laten op de huid. Dat maakt deze romige creme geschikt voor ieder huidtype.

Body Wrap Mahayana 60 min voor slechts €45,-


TREATMENTS®SNOEZELEN

Kom snoezelen in mijn salon in Apeldoorn! Snoezelen is een ontspannend ritueel wat gericht is op onze basale zintuiglijke waarnemingen. De sessie is zeer ontspannend voor lichaam en geest; laat alles even los!
Geef jezelf over en soezel weg op mijn warme tafel. Ervaar tussen het relaxen door een gezicht/decolleté reiniging+masker, arm massage en voet/onderbeen scrub en massage met de heerlijke producten van Treatments® terwijl je weg droomt op rustgevende muziek. Ik neem je mee naar een wereld van gevoel, geur en inspirerende tonen. Zo kan jij kennis maken met de belevingen en de geurlijnen van Treatments®.
Beleving van 60 min voor €30,-


GENIET-HIGH-TEA

Wist je dat je bij mij in de salon kan genieten van de combinatie Wellness en High Tea?!
Samen met je beste vriend(in), je partner of je moeder (max 2 pers per afspraak) kan je de High Tea combineren met een uur snoezelen of de Body Wrap Mahayana van een uur.
Daarna 1-1,5 uur bijkomen en bijkletsen onder het genot van de High Tea!
Je afspraak duurt dus 2-2,5 uur.
Snoezelen+High Tea €40,- p.p max 2 pers
Body Wrap+High Tea €55,- p.p max 2 pers