Eeuwenoude, bijzondere en soms al bijna vergeten wellness-treatments® behandelingen komen weer tot leven bij Treatments®
Dream along to….

Treatments® Ceylon

Authentic Ceylon. Het authentieke Ceylon is een weelderig eiland, waar de oude tempels en overweldigende groene natuur door de kolonisten als een ware schatkamer werd gezien. Ondanks de kolonisatie kon men in Ceylon de cultuur en rituelen in stand houden. In de talloze grot tempels op het eiland bleef de bijzondere cultuur en haar rituelen in het geheim bestaan. Een van deze rituelen is de Ceylon Treatment, waarin de invloed van de Ayurveda duidelijk in de massage naar voren komt. In plaats van grote hoeveelheden sesamolie werd er gemasseerd met verwarmende Sheabutter, die de huid voedt, zacht en soepel maakt. Doordat de Sheabutter in de koele grotten werd bewaard, werd deze hard en ontdekte men allerlei nieuwe toepassingen die de Ceylon Treatment een unieke ervaring maken. Ontdek deze verborgen eeuwenoude Treatment en droom mee naar het authentieke Ceylon.

Prijslijst/Omschrijving Ceylon

Ceylon 55 min €39,95 Bijzondere Ceylon Sheabutter massage op authentieke wijze van de rug. Na de behandeling nog even relaxen met een kop koffie/thee, plaid en tijdschrift. Ceylon 80 min €69,95 Authentiek Hilana Ritueel voor optimale ontspanning. Bijzondere Ceylon Sheabutter massage op authentieke wijze, van rug en achterzijde benen. Milde Ceylon Sea Salt Scrub van de rug en achterzijde benen. Na de behandeling nog even relaxen met een kop koffie/thee, plaid en tijdschrift. Ceylon 100 min €99,95 Authentiek Hilana Ritueel voor optimale ontspanning. Bijzondere Ceylon Sheabutter massage op authentieke wijze, van armen, nek, schouders, rug en achterzijde benen. Milde Ceylon Sea Salt Scrub van de armen, rug en achterzijde benen. Na de behandeling nog even relaxen met een kop koffie/thee, plaid en een tijdschrift.

Treatments® Shinshiro

Traditional Japan. In Japan maakt men al sinds mensenheugenis gebruik van natuurlijke warm waterbronnen, de Onsen. Later maakte men in de steden gebruik van de Sento, authentieke badhuizen. In de streek Shinshiro, waar al zeker 3000 jaar op traditionele wijze rijst tegen de steile berghellingen wordt verbouwd, waren maar weinig natuurlijke warm waterbronnen. Door het gebrek hieraan ontstond de Shinshiro Treatment. Deze eeuwenoude en bijzondere Treatment start met een uitgebreide lichaamsreiniging, net zoals dit gebruikelijk was in de Sento. In plaats van een warm bad, om de spieren na het harde werken te laten ontspannen, werd het lichaam heel intensief gemasseerd om de spieren weer op-en-top in vorm te krijgen voor een nieuwe dag hard werken. Geniet van deze rustieke Shinshiro Treatment en droom mee naar het traditionele Japan.

Prijslijst/Omschrijving Shinshiro

Shinshiro 55 min €39,95 Reinigingsritueel van de rug op traditionele Japanse wijze. Traditionele Shinshiro massage. Stevige massage met Sutikku's van rug en nek in zijligging. Na de behandeling nog even relaxen met een kop koffie/thee, plaid en een tijdschrift. Shinshiro 80 min €69,95 Reinigingsritueel van de rug, nek en benen op traditioneel Japanse wijze. Traditionele Shinshiro massage. Stevige massage met Sutikku's van de rug, nek en benen in zijligging. Na de behandeling nog even relaxen met een kop koffie/thee, plaid en een tijdschrift. Shinshiro 100 min €99,95 Reinigingsritueel van de rug, nek en benen op traditioneel Japanse wijze. Traditionele Shinshiro massage. Stevige massage met Sutikku's van rug, nek en benen in zijligging. Milde reiniging van het gelaat, gevolgd door een heerlijk ontspannen gelaatsmassage. Na de behandeling nog even relaxen met een kop koffie/thee, plaid en een tijdschrift.

Treatments® Mahayana

Een van de meest verrassende landen uit de Himalaya is misschien wel het Koninkrijk Bhutan, wat door haar inwoners liefkozend Mahayana wordt genoemd. Het ligt hoog in de bergen van de Himalaya, verscholen tussen China en India. Tot een aantal jaren geleden was de toegang verboden voor mensen van buiten. Hierdoor zijn oude mystieke rituelen en tradities goed bewaard gebleven. De Mahayana monniken reisden een lange en gevaarlijke weg naar de Tiger Nest Tempel alwaar zij mediteerden. De eigenlijke reis stratte echter al met de Mahayana Treatment. Een eeuwenoud reinigingsritueel waarbij het lichaam werd gemasseerd met warme Mani Stones, een reinigende lichaamspakking met traditionele kruiden en de helende krachten van het Himalayazout. Laat u inpakken in deze eeuwenoude Treatment en droom mee naar het bijzondere Bhutan.

Prijslijst/Omschrijving Mahayana

Mahayana 55 min €39,95 Warme reiniging van de rug met warme Mani Stones. Massage en warme massage met Mani Stones. Voedende verzorging. Na behandeling nog even relaxen met een kop koffie/thee, plaid en een tijdschrift. Mahayana 80 min €69,95 Warme reiniging van de gehele achterzijde met warme Mani Stones. Hydraterende pakking. Massage en warme massage met Mani Stones. Voedende verzorging. Na de behandeling nog even relaxen met een kop koffie/thee, plaid en een tijdschrift. Mahayana 100 min €99,95 Warme reiniging van de gehele achterzijde en een deel van de voorzijde met warme Mani Stones. Hydraterende pakking. Massage en warme massage met Mani Stones. Voedende verzorging. Na de behandeling nog even een relax moment met een kop koffie/thee, plaid en een tijdschrift.