Massage

Massage brengt lichaam en geest in balans. Laat je regelmatig masseren dan verhoogt dit je weerstand, krijg je meer energie en soepele spieren. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak zitten in je lichaam. Tijdens een massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor je weer lekker in je vel zit. Of je nu klachten hebt of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor ieder mens! Ik kijk naar het totaal plaatje dus wees niet bang dat je overprikkeld zal raken bij mijn massage. Kom naar mij als je mentale klachten hebt.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Time to Relax! De basis van deze massage is lichaam en geest tot rust te brengen. Deze massage werkt uitsluitend in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage ligt lager. Deze massage is bestemd voor degene die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Tarieven per 3 januari 2022 Ontspanningsmassage 30 min €27,50
Ontspanningsmassage 60 min €47,50
Ontspanningsmassage 90 min €72,50

COMBI MASSAGE

Wil je een ontspanningsmassage maar wel je “probleemgebieden” aanpakken, op een wat vriendelijkere manier, boek dan je Combi massage. Tempo van massage ligt laag en de druk is afgewisseld van ontspannend tot dieper in de weefsels. Een goede onderhoud voor je lichaam en heerlijk ontspannend tegelijk.

Tarieven per 3 januari 2022
Combi 30 min €30,-
Combi 60 min €50,-
Combi 90 min €75,-

SPORTMASSAGE

Een sportmassage is gericht op de doorbloeding van de spieren te stimuleren. Een diepe massage met knedingen. Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor een sneller herstel mogelijk is en er minder spierpijn optreedt. Sportmassage kan ook preventief toegepast worden, als onderhoudsbeurt voor je spieren. Ook door dagelijkse activiteiten kunnen klachten ontstaan en daarom is een sportmassage ook voor niet-sporters erg zinvol.

Sportmassage 30 min €30,-
Sportmassage 60 min €50,-
Sportmassage 90 min €80,-

THERAPEUTISCHE BEHANDELING

Een therapeutische behandeling kan bestaan uit bindweefselmassage, fascietechnieken, triggerpointtherapie, mobilisaties en oscillaties van de wervelkolom en de perifere gewrichten en massage. Mijn cliënten komen met o.a. schouder- en nekklachten, lage rugpijnklachten, hoofdpijn klachten en andere ongenoegen die men ervaart. De eerste behandeling = Intake, dan ben je er 45 minuten (€40,-)
Verdere behandeling van klacht is 30 min, meestal wekelijks tot klacht verholpen is. Bij meerdere klachten 60 min.

Tarieven per 3 januari 2022
Intake therapeutische (klacht) behandeling 45 min €40,-
Therapeutische (Klacht) behandeling vervolg 30 min €30,-
Therapeutische (Klacht) behandeling vervolg 60 min €55,-

HOT STONE MASSAGE

Hot Stone is in combi met ontspanningsmassage.De Hot Stone massage wordt al duizenden jaren toegepast. Tijdens de massage worden er platte, warme basalt stenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiepunten in het lichaam en met behulp van de massage met de warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een Hot Stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Hot Stone 30 min €30,-
Hot Stone 60 min €50,-
Hot Stone 90 min €77,50

BALINESE MASSAGE

Door invloeden van Zweedse massage, acupressuur en aromatherapie is de Balinese massage in der loop der tijd verfijnd en bestaat hedendaags uit een combinatie van deze technieken. De traditionele Balinese massage is van oorsprong een stevige massage welke tot diep in de spieren kan worden gevoeld, echter is er ook een Spa variant welke iets milder is en gericht is op ontspanning. Deze variant krijg je bij mij ook. Door acupressuur en het opheffen van blokkades in de energiebanen wordt de balans tussen lichaam en geest, tussen yin en yang hersteld. Om vermoeide en pijnlijke spieren te laten ontspannen wordt tijdens het masseren gebruik gemaakt van aromatische kokos olie. Afvalstoffen worden uit de spieren verwijderd, waardoor de spanning uit de spieren verminderd.

Tarieven per 3 januari 2022
Balinese massage 30 min €30,-
Balinese massage 60 min €50,-
Balinese massage 90 min €75,-

LYMFREFLEX

Een combinatie van klassieke massage met voetreflexmassage en manuele lymfdrainage. Een behandeling op de voeten die de werking van de (lymfe) circulatie verbetert en leidt tot diepe ontspanning en gevoel van vitaliteit. Deze succesvolle behandeling kan heel goed bij:
* Stress en stress gerelateerde klachten
* Vermoeidheid
* Hoofdpijn
* Versterken van weerstand tegen ziekte
* Detoxen
* Verkoudheid
* Huidklachten
* Rusteloze of zware benen
* Milde vochtophoping in voet en enkel

Tarief per 3 januari 2022
LymfReflex 60 min €47,50

VLINDER
MASSAGE

Vlinder massage is een zachte massage over de rug met als doel blokkades los te laten, zodat de energie weer gaat stromen.
Energetische blokkades blokkeren het vrij stromen van onze levensenergie, terwijl dat juist belangrijk is om lichamelijk en geestelijk in balans te zijn.
De vlinder massage nodigt uit om oude overtuigingen en emoties, die de oorzaak van energetische blokkades zouden kunnen zijn, achter je te laten.
Dus heb jij lichamelijke klachten waarvan je niet precies weet waar het vandaan komt, of zit je mentaal niet lekker in je vel, is er emotie wat verwerkt moet worden, probeer een vlinder massage. Kan ook heel goed helpen bij slaap problemen.

Vlindermassage 45 min €30,-

DEEP RELAX
MASSAGE

Dit is echt even een heerlijk moment voor jezelf!
In een aangename ruimte met rustige muziek op de achtergrond je lichaam en geest eerst even lekker tot rust laten komen. Je voeten in een warm kruiden bad en met een kop koffie of thee in je handen relaxen. Daarna een ontspanningsmassage.
Deep Relax is dus:
-Kruiden Voeten bad
-Thee of koffie
-Voeten crème
-Ontspanningsmassage
-Zakje Treatments naar keus voor mee naar huis (zwarte kool masker/sheabutter/mudscrub)

Deep Relax Massage 60 min €50,-
Deep Relax Massage 90 min €70,-
Deep Relax Massage 120 min €95,-