Massage

Massage brengt lichaam en geest in balans. Laat je regelmatig masseren dan verhoogt dit je weerstand, krijg je meer energie en soepele spieren. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak zitten in je lichaam. Tijdens een massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor je weer lekker in je vel zit. Of je nu klachten hebt of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor ieder mens!

ontspanningsmassage

ONTSPANNINGSMASSAGE

De basis van deze massage is lichaam en geest tot rust te brengen. Deze massage werkt uitsluitend in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage ligt lager. Deze massage is bestemd voor degene die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Ontspanningsmassage 30 min €25,-
Ontspanningsmassage 60 min €45,-
Ontspanningsmassage 90 min €67,50

combi massage

COMBI MASSAGE

Wil je een ontspanningsmassage maar wel je “probleemgebieden” aanpakken, op een wat vriendelijkere manier, boek dan je Combi massage. Tempo van massage ligt laag en de druk is afgewisseld van ontspannend tot dieper in de weefsels. Een goede onderhoud voor je lichaam en heerlijk ontspannend tegelijk.

Combi 30 min €27,50
Combi 60 min €47,50
Combi 90 min €72,50

SPORTMASSAGE

Een sportmassage is gericht op de doorbloeding van de spieren te stimuleren. Een diepe massage met knedingen. Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor een sneller herstel mogelijk is en er minder spierpijn optreedt. Sportmassage kan ook preventief toegepast worden, als onderhoudsbeurt voor je spieren. Ook door dagelijkse activiteiten kunnen klachten ontstaan en daarom is een sportmassage ook voor niet-sporters erg zinvol.

Sportmassage 30 min €30,-
Sportmassage 60 min €50,-
Sportmassage 90 min €80,-

triggerpoint

KLACHT MASSAGE

Klacht gerichte behandeling met therapeutische vaardigheden, zoals bijvoorbeeld bindweefselmassage, fascietechnieken, triggerpointtherapie, mobilisaties en oscillaties van de wervelkolom en de perifere gewrichten. De eerste behandeling = Intake, dan ben je er 45 minuten (€40,-)
Verdere behandeling van klacht is 30 min, meestal wekelijks tot klacht verholpen is. (kan in 4-6 weken)

Intake klachtbehandeling 45 min €40,-
Klachtbehandeling vervolg 30 min €30,-

Hotstone

HOT STONE MASSAGE

De Hot Stone massage wordt al duizenden jaren toegepast. Tijdens de massage worden er platte, warme basalt stenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiepunten in het lichaam en met behulp van de massage met de warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een Hot Stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Hot Stone 30 min €30,-
Hot Stone 60 min €50,-
Hot Stone 90 min €77,50

BALINESE MASSAGE

Door invloeden van Zweedse massage, acupressuur en aromatherapie is de Balinese massage in der loop der tijd verfijnd en bestaat hedendaags uit een combinatie van deze technieken. De traditionele Balinese massage is van oorsprong een stevige massage welke tot diep in de spieren kan worden gevoeld, echter is er ook een Spa variant welke iets milder is en gericht is op ontspanning. Deze variant krijg je bij mij ook. Door acupressuur en het opheffen van blokkades in de energiebanen wordt de balans tussen lichaam en geest, tussen yin en yang hersteld. Om vermoeide en pijnlijke spieren te laten ontspannen wordt tijdens het masseren gebruik gemaakt van aromatische kokos olie. Afvalstoffen worden uit de spieren verwijderd, waardoor de spanning uit de spieren verminderd.

Balinese massage 30 min €27,50
Balinese massage 60 min €47,50
Balinese massage 90 min €72,50

LOMI LOMI

Lomi Lomi is een massagetechniek die haar oorsprong heeft in Hawaii. Het is een rustige, ritmische massage gericht op ontspanning en genezing. De massage weerspiegelt de ritmes en bewegingen van de Hawaiiaanse natuur: het kabbelende water van beekjes, sprankelende watervallen, krachtige oceaangolven. Een Lomi Lomi massage is een volledige lichaams-massage die wordt uitgevoerd in mooie, lange, vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam. Hierbij wordt met handen en de onderarmen gemasseerd met warme Lomi Lomi olie.

Lomi Lomi massage 30 min €27,50
Lomi Lomi massage 60 min €47,50
Lomi Lomi massage 90 min €72,50

LYMFREFLEX

Een combinatie van klassieke massage met voetreflexmassage en manuele lymfdrainage. Een behandeling op de voeten die de werking van de (lymfe) circulatie verbetert en leidt tot diepe ontspanning en gevoel van vitaliteit. Deze succesvolle behandeling kan heel goed bij:
* Stress en stress gerelateerde klachten
* Vermoeidheid
* Hoofdpijn
* Versterken van weerstand tegen ziekte
* Detoxen
* Verkoudheid
* Huidklachten
* Rusteloze of zware benen
* Milde vochtophoping in voet en enkel

LymfReflex 60 min €45,-