Massage brengt lichaam en geest in balans. Laat je regelmatig masseren dan verhoogt dit je weerstand, krijg je meer energie en soepele spieren. Stress, zorgen of vermoeidheid blijven vaak zitten in je lichaam. Tijdens een massage voer je overtollige spanning en afvalstoffen af waardoor je weer lekker in je vel zit. Of je nu klachten hebt of gewoon wilt ontspannen, een massage is een weldaad voor ieder mens!

NB. De massages bij Just Isabel hebben GEEN erotisch karakter!!!

ontspanningsmassage

ONTSPANNINGSMASSAGE

De basis van deze massage is lichaam en geest tot rust te brengen. Deze massage werkt uitsluitend in de buitenste lagen van het spierweefsel. Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage ligt lager. Deze massage is bestemd voor degene die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Ontspanningsmassage 30 min €25,-
Ontspanningsmassage 60 min €40,-

Hotstone

HOT STONE MASSAGE

De Hot Stone massage wordt al duizenden jaren toegepast. Tijdens de massage worden er platte, warme basalt stenen gebruikt die op specifieke punten van het lichaam worden geplaatst. Deze punten reguleren de energiepunten in het lichaam en met behulp van de massage met de warme stenen wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. Naast ontspanning zorgt een Hot Stone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van verschillende lichamelijke klachten.

Hot Stone 30 min €30,-
Hot Stone 60 min €45,-

BALINESE MASSAGE

Door invloeden van Zweedse massage, acupressuur en aromatherapie is de Balinese massage in der loop der tijd verfijnd en bestaat hedendaags uit een combinatie van deze technieken. De traditionele Balinese massage is van oorsprong een stevige massage welke tot diep in de spieren kan worden gevoeld, echter is er ook een Spa variant welke iets milder is en gericht is op ontspanning. Deze variant krijg je bij mij ook. Door acupressuur en het opheffen van blokkades in de energiebanen wordt de balans tussen lichaam en geest, tussen yin en yang hersteld. Om vermoeide en pijnlijke spieren te laten ontspannen wordt tijdens het masseren gebruik gemaakt van aromatische kokos olie. Afvalstoffen worden uit de spieren verwijderd, waardoor de spanning uit de spieren verminderd.

Balinese massage 30 min €27,50
Balinese massage 60 min €42,50

SPORTMASSAGE

Een sportmassage is gericht op de doorbloeding van de spieren te stimuleren. Afvalstoffen worden afgevoerd waardoor een sneller herstel mogelijk is en er minder spierpijn optreedt. Sportmassage kan ook preventief toegepast worden, als onderhoudsbeurt voor je spieren. Ook door dagelijkse activiteiten kunnen klachten ontstaan en daarom is een sportmassage ook voor niet-sporters erg zinvol.

Sportmassage 30 min €30,-
Sportmassage 60 min €45,-

triggerpoint

TRIGGERPOINT MASSAGE

Herken je dat? Je hebt een zere rug, schouder, bil, been….vul maar in, maar je hebt er alles al aan gedaan en het gaat niet over……
Heb je er werkelijk alles al aangedaan????
Ik ben heel benieuwd wat je dan allemaal uitgeprobeerd hebt.
Wat nou als ik je kan helpen?
De meeste pijntjes komen van “ophopingen” in je spiervezels, dit noemen we triggerpoints! Deze plekken kan ik aanpakken! Met 4-6 behandelingen moet je van je klacht af kunnen zijn. Daarom wil ik je een “special” aanbieden. Koop een kaart van 6 behandelingen, je komt elke week 30 minuten. En je krijgt van mij huiswerk! De eerste behandeling ben je er 45 minuten i.v.m. de intake. Je betaald €150,- (i.p.v. €180,-) en je krijgt daarna een 30 min ontspanningsmassage cadeau van mij t.w.v. €25,-

Wil je het eerst een keer proberen? Dat kan, boek dan Triggerpoint Try Out en ervaar wat het met je doet.

Triggerpoint Try Out 45 min €30,-
Triggerpoint kaart 6x €150,-