Massage

Bij iedere massage behandeling wordt de tijd genomen voor JOU. Je bent geen “nummertje” en je krijgt de tijd om te landen, zowel voor als na de massage behandeling. We starten altijd eerst met een gesprekje, even kijken hoe het op dat moment met jouw balans is tussen Body & Mind. Alle massage behandelingen vinden plaats vanuit een holistisch perspectief. Er is aandacht voor onderliggende mentale en fysieke factoren die van invloed kunnen zijn op het ontstaan van jouw klachten. Ik help jou om jezelf te ont-moeten door middel van ontspannende massages, westerse en oosterse technieken te combineren en energetisch te werken zoals vlindermassage (meridianen), Access Bars en Reiki.
Zak uit je hoofd – (re) connect met je lijf!

ONTSPANNINGSMASSAGE

Time to Relax!
Even weg uit de dagelijkse drukte.
Het moment om helemaal tot rust te komen!
Een massage afgestemd op jou!
Boek via onderstaande link:


Ontspanningsmassage 75 min €70,- (60 min massage)
Ontspanningsmassage 105 min €90,- (90 min massage)
Prijzen zijn inc. 21% BTW

COMBI MASSAGE

Wil je een ontspanningsmassage maar wel je “probleemgebieden”, blokkades en oude spanningen aanpakken, op een wat vriendelijkere manier, boek dan je Combi massage. Een massage afgestemd op jou!
Er wordt in overleg ook energetisch gewerkt. Dé massage op maat met oosterse en westerse technieken.
Boek via onderstaande link:


Combi 45 min €45,-(30 min massage)
Combi 75 min €75,-
(60 min. massage)
Combi 105 min €95,-
(90 min. massage)
Prijzen zijn inc. 21% BTW

VLINDER
MASSAGE

Vlinder massage is een zachte massage over de rug met als doel blokkades los te laten, zodat de energie weer gaat stromen.
Energetische blokkades blokkeren het vrij stromen van onze levensenergie, terwijl dat juist belangrijk is om lichamelijk en geestelijk in balans te zijn.
De vlinder massage nodigt uit om oude overtuigingen en emoties, die de oorzaak van energetische blokkades zouden kunnen zijn, achter je te laten.
Dus heb jij lichamelijke klachten waarvan je niet precies weet waar het vandaan komt, of zit je mentaal niet lekker in je vel, is er emotie wat verwerkt moet worden, probeer een vlinder massage. Kan ook heel goed helpen bij slaap problemen.
Boek via onderstaande link:

Vlindermassage 60 min €55,-
(gesprekje voor en na, vlindertherapie rond de 40 min)
Prijzen zijn inc. 21% BTW

ACCESS BARS®

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aanraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten. Het is een ongelooflijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen, zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zoveel meer. In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.
Een Access Bars® sessie waait een frisse wind door je energiehuishouding en brengt meer rust, ruimte, helderheid en ontspanning in je hoofd en lichaam. Het is een manier om zonder praten gedragspatronen en “vastzittende” gedachten, overtuigingen en emoties die je leven bepalen te veranderen. Met de sessie wordt er ruimte gecreëerd in je systeem waardoor je nieuwe mogelijkheden in je leven kunt gaan aantrekken en het makkelijker wordt om te kiezen voor wat jouw hart werkelijk wenst.

Een Access Bars® sessie vindt plaats op een massagetafel (kleding aan) en brengt je in een diep ontspannend lichaamsproces. Door de zachte aanraking van Bars® (energiebanen) op je hoofd worden de beperkende energieën die daar opgeslagen liggen losgelaten.
Een losse sessie of in een serie van 3x. Dan met 2 en max 3 weken tussen de sessies.

Access Bars® sessie 75 min €70,-
(60 min sessie)
Serie van 3 sessies van 75 min €180,-
Prijzen zijn inc. 21% BTW

THERAPEUTISCHE BEHANDELING

Een therapeutische behandeling kan bestaan uit bindweefselmassage, fascietechnieken, triggerpointtherapie, mobilisaties en oscillaties van de wervelkolom en de perifere gewrichten en massage. Mijn cliënten komen met o.a. schouder- en nekklachten, lage rugpijnklachten, hoofdpijn klachten en andere ongenoegen die men ervaart. De eerste behandeling = Intake, dan ben je er 60 minuten (€60,-)
Verdere behandeling van klacht is 30 min, meestal wekelijks tot klacht verholpen is. Bij meerdere klachten 60 min.
Boek via onderstaande link:


Intake therapeutische (klacht) behandeling 60 min €60,- = gesprek, onderzoek, massagetherapie/behandeling en even rustig bijkomen.

Therapeutische (Klacht) behandeling vervolg 45 min €45,-
(30 min behandeling)
Therapeutische (Klacht) behandeling vervolg 75 min €75,-
(60 min behandeling)
Prijzen zijn inc. 21% BTW