Rittenkaarten

Wilt u goed voor uw lichaam zorgen en regelmatig een massage boeken? Dan kunt u genieten van tot wel 15% korting met een rittenkaart.

  • Wilt u regelmatig een massage ter preventie van lichamelijke klachten?
  • Heeft u last van stress?
  • Heeft u spier gerelateerde klachten?
  • Wilt u goed onderhoud voor uw lichaam?
  • Heeft u last van terugkerende hoofdpijn?
  • Wilt u ontspannen en een moment voor uzelf?
  • Wilt u genieten van een voordeligere massage?

Wordt dan vaste klant en maak gebruik van een rittenkaart.

Bij Just Isabel kunt u een rittenkaart aanschaffen voor 3,5 of 10 behandelingen. U ontvangt dan respectievelijk 5, 10 of 15 % korting op het totaalbedrag. Dit totaal bedrag hangt af van de duur en type rittenkaart die u kiest. Ik bied de massages aan van 45 min (30 min massage rug, alleen Combi/Healing), 75 min (60 min massage gehele achterkant) of 105 min (90 min massage gehele achterkant en voorkant benen en nek/decolleté). Zo is uw rittenkaart direct een kortingskaart.
Rittenkaart Ontspanning en Combi/Healing. Bij Rittenkaart Combi/Healing geef je aan bij boeking bij de opmerkingen of je gaat voor Combi of Healing, zie uitleg verschil op massage pagina.
U kunt de massages van uw kaart alleen voor de aangekochte tijd af laten schrijven.

Klik op één van de kaarten in de afsprakenplanner om hem te bestellen. U betaalt de kaart bij de 1e afspraak die u met de aanschaf plant via pin, tikkie (dient ter plekke te voldoen) of contant.
Ik houd uw kaart digitaal (in het cliëntendossier) bij, Handig!

Rittenkaart van 3 ritten is 4 maand geldig.
Rittenkaart van 5 ritten is 7 maand geldig.
Rittenkaart van 10 ritten is 14 maand geldig.

GEEF EEN MASSAGE CADEAU!!
U kunt ook een massage cadeau geven. Erg leuk om te geven, nog leuker om te ontvangen! Mail mij hiervoor, info@justisabel.nl
Ik maak een mooi cadeau van uw cadeaubon voor een massage om weg te geven.

WORD VASTE KLANT
Wilt u ook een korting op uw massages en gebruik maken van mijn voordelige rittenkaarten? Bestel dan uw rittenkaart naar keus!