Praktische informatie

Vergoeding door zorgverzekeraar:
Mijn behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering. Ik wil namelijk vrij zijn in mijn werk en niet bezig zijn met in mijn ogen onzinnige dure regels.
In plaats van samen te werken met verzekeringen, werk ik liever samen met jou als mens, jouw verlangen naar balans/heling, jouw wens voor ontspanning. Dan kunnen we samen vertrouwen op de wijsheid van het lichaam dat weet hoe het zichzelf kan helen.

Persoonsgebonden Vitaliteitsbudget:
Veel bedrijven hebben een persoonsgebonden vitaliteitsbudget!
Hiermee mag jij zelf bepalen hoe jij dat uitgeeft. Steeds meer bedrijven keuren facturen van een massage hiervoor ook goed. Het heeft dus echt zin om dit even te checken op je werk.

Hoe ik werk:
Voor de massage gaan we altijd eerst in gesprek, een aller eerste afspraak zal dat gesprek iets langer duren omdat ik heel graag jou als persoon wil leren kennen. Wie ben je, wat doe je en hoe sta je in het leven. Wat verwacht je van mij en wat denk jij nodig te hebben? Ben je in balans met Body & Mind?
Zo kan ik mijn massage nog beter afstemmen op jou.
Tijdens de massage gaan mijn handen als het ware in gesprek met jouw lichaam. Jouw lichaam vertelt en mijn handen voelen en luisteren. Mijn massages zijn een mooie combinatie van al het goede uit de westerse en oosterse technieken.

De duur van de afspraak:
Als je een 75 min afspraak boekt betekent dit dat jouw massage ongeveer 55 min duurt. Ben je al eens geweest hebben we vooraf even kort een gesprek met hoe het met jou gaat op dit moment. En na de massage heb je rond de 10 min de tijd om weer even bij te komen en een glaasje water te drinken voordat je je aankleed en de hectische wereld weer instapt.
Bij de 45 min afspraak is je massagetijd rond 25 min.
bij de 105 min afspraak is je massagetijd rond 85 min.

Betalen:
Betalen kan bij mij via een QR code van Tikkie, Pinnen of Contant.

Opleidingen:
Massagetherapeut aangesloten bij CAT/GAT
Sportmasseur aangesloten bij de NGS
Reiki 1
Access BarsĀ® Practitioner
Behaalde certificaten:
Hot stone Massage/Lomi Lomi/Balinese Massage/Zwangerschap Massage/Lymfreflex/Bamboe Massage/Aromatherapie Massage/Vlindermassage/Meridianenleer/Ceylon Treatment/Mahayana Treatment/Shinshiro Treatment/Uyuni Treatment