Reviews

“Nu een aantal keren bij Isabel geweest voor een combi massage.
Een stukje goede massage van de spieren (die gevoelig waren na het klussen) en een stukje relax massage om te ontspannen.
Zeer goede combi en zeker aan te raden! Isabel neemt ook de tijd en is zelf ook lekker relaxt en ontspannen. Ze laat je gelijk op je gemak voelen.
Daarnaast heeft ze nu een mooie /professionele ruimte naast het huis waar zij de behandeling doet. Ziet er mooi uit . THNKS !”
~Frank~

“Ik was vorige week voor een massage geweest, heb de combi massage gekozen. Wat een beleving was dat weer, ze masseert met zoveel passie en gevoel, als je ergens last van hebt masseert ze even extra goed, daarna gaat ze door met een heerlijke relax massage en dit met prachtige rustige achtergrondmuziek.
Echt een aanrader om deze Combi massage te kiezen.
Je voelt je na deze massage heerlijk relaxt🙏”
~Belinda~

“Ga nu al een tijdje, kan niet meer zonder. Heerlijk.”
~Ellen~

“Heel erg goed!”
~Monique~

“Vanmiddag een heerlijke zwangerschapsmassage gehad.
Dankjewel😊”
~Amber~

“Magische handen! De massage was heerlijk ontspannen en iets steviger waar nodig. Isabel is een mooi, lief mens. Ik raad haar zeker aan! Dikke 10+”
~MJ~

“Hoe goed kan een massage zijn? Nou….heel goed dus. Persoonlijke benadering en heerlijk informeel. En dan de massage die weet Isabel meer dan voortreffelijk te geven. Heeft verstand van zaken en schroomt niet om nog even te checken of ze de juiste spieren te pakken heeft om de klachten op te lossen. Terplekke al een merkbaar resultaat maar zeker na 1 a 2 dagen merk je helemaal het verschil.”
~HJ~

“Meerdere keren geweest voor een ontspanningsmassage, tot grote tevredenheid van mijn lichaam. Mooi om te zien en te merken dat ze opgaat in haar vak en dat ze je lichaam helemaal tot rust weet te krijgen. Na de massage is het lastig om weer terug te keren in de realiteit, maar ook daarvoor krijg je rustig de tijd. Kortom, een echte aanrader!”
~Ronald~

“Ik zit momenteel in een burn-out en ben super gevoelig, ik was erg gespannen voor deze massage en reiki behandeling. Isabel luistert goed en geeft je alle rust en vertrouwen. Ik heb genoten van mijn behandeling vanmorgen. Dankjewel.”
~Daniëlle~

“Super fijne ervaring gehad. Ze denkt heel erg mee met jouw wensen en past de behandeling zo aan dat je helemaal tot rust komt.”
~Rutger~

“Ik ga naar Isabel voor mijn pijnen veroorzaakt door fibromyalgie en ischias. Bij mij is het de specifieke behandeling/massage voor fibromyalgie die zo ontzettend goed doet. Ik slaap beter en de pijnen zijn een aantal weken verdwenen of zo ontzettend afgevlakt. Ik beweeg makkelijker en heb ook minder last van de ischias. Isabel kijkt en luistert goed naar wat je nodig hebt. Voel mij erg prettig bij haar. Als je twijfelt welke massage je het beste kan nemen, dan kan je altijd met haar overleggen. De keuze is reuze! 🙌🏻😉”
~Michelle~

“Professionele masseuse. Zeer aanbevolen!”
~Fenno~

Bij Isabel ontvang je geen standaard massage. Haar massagebehandelingen zitten in ons (zowel voor mijn partner als voor mij) standaard ritueel om goed voor onszelf te zorgen. Isabel kijkt en voelt elke massage weer opnieuw wat het lichaam nodig heeft. Haar passie, sensitiviteit, ervaring, professionaliteit en magische handen brengen mij dichtbij mezelf en in directe verbinding met mijn lichaam en energie. Isabel maakt oprecht contact tijdens de massages en volgt de signalen die het lichaam afgeeft. Isabel is een fijn, zorgzaam en mooi mens. Zij levert als massagetherapeut altijd top kwaliteit. Wij kunnen niet meer zonder haar massages.
~Esther~